Terug naar website

Webbeat

Web/App solution partner

"Webbeat is een team van professionals met alle ingrediƫnten voor een effectieve realisatie van uw volgende online project."

 • Datumprikker

  Al meer dan 10 jaar dé website voor het prikken van een datum en locatie. Behalve de gratis versie zijn er ook betaalde versies beschikbaar die gebrand en geïntegreerd kunnen worden in andere websites.

 • Ruler

  Ruler is een initiatief van Charco & Dique. Met behulp van Ruler zijn financiële instellingen altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, en wat dit voor ze betekent.

 • Apps

  Apps voor telefoons en tablets worden steeds belangrijker. Webbeat kent de conventies en biedt hierin gebruiksvriendelijke oplossingen.

  Bekijk bijvoorbeeld ook de Datumprikker app op Android en iOS.

 • Websites

  Webbeat biedt een platform met alle functies die u nodig heeft om uw website en andere online activiteiten optimaal te ondersteunen.

  Wij zijn specialisten in concept, ontwerp en techniek en werken samen met onze opdrachtgevers aan een succesvol resultaat. 

Fullservice

Webbeat is een fullservice internetbureau. Behalve een functionele webapplicatie levert Webbeat ook alle benodigde diensten voor een succesvolle, operationele toepassing daarvan.

Deze diensten omvatten o.a. infrastructuur (hosting), monitoring, onderhoud, training en ondersteuning.

 

Nalta

Als onderdeel van Nalta kan Webbeat ook expertise op service management, ICT-architectuur en compliancy vlak inzetten om u op alle disciplines de zorg uit handen te nemen.

Achter de schermen

Eddie HordeLinkedIn van Eddie Horde

Eddie Horde

Meer dan 6.000.000 afspraken op datumprikker.nl! 1 miljoen afspraken in 8 maanden tijd!

11 november

Eddie HordeLinkedIn van Eddie Horde

Eddie Horde

Meer dan 5.000.000 afspraken op datumprikker.nl! 1 miljoen afspraken in 9 maanden tijd!

12 maart

Erwin van KesterLinkedIn van Erwin van Kester

Erwin van Kester

Datumprikker in de uitzending bij Pauw!

08 januari